Til Forhandlere

UNIKKE KUNSTPLAKATER TIL DIT SORTIMENT

Med udgangspunkt i Julie Bidstrup’s originale værker, udvælger vi de bedste og sætter dem i produktion som eksklusive kunstplakater. De er skabt med både kant og kærlighed og dine kunder kan gå på opdagelse i historierne om eventyrlyst, de gode fejltagelser, at blive gamle sammen og meget mere.

Vi vurderer løbende kollektionen; fjerner de motiver der ikke sælger godt, og tilfører nye. Det betyder, at kollektionen hele tiden står opdateret med et mix af spritnye motiver, og en del som allerede har bevist deres værd.

Plakaterne er trykt på 230 gr mat bestrøget kvalitetspapir. Den tunge kvalitet mærkes tydeligt, når man har papiret i hænderne. Printet er lavet med lysægte pigment med ekstraordinært mange farvedybder, som både sikrer holdbarhed og et fantastisk farvespil. Samtidig sikrer den tunge papirkvalitet, at plakaterne ikke bølger når de monteres i glasrammer.

Som forhandler vil du opleve, at vi sætter service og kvalitet i højsædet - det skal være nemt og effektivt at være kunde hos os.

Det vil glæde os at byde dig velkommen i vores forhandlernetværk, hvor vi vil gøre vores ypperste for, at du bliver glad for både samarbejdet og din indtjening.

✓ Gratis levering, hurtig ekspedition og forsvarlig emballage.

✓ Ingen minimumskrav til bestilling og mulighed for at bestille bare 1 eksemplar af hver kunstplakat.

✓ Nem bestilling med unikt forhandlerlogin på www.bidsart.dk

✓ Adgang til markedsføringsmateriale, fysiske kort med beskrivelse af motiverne, produktfotos, kataloger, etc.

Kontakt os

Julie Bidstrup

Stifter & Kunstner
+45 31 14 22 20

Christian Agner

Partner & Forretningsudvikler
+45 24 28 95 21