Malerier

Julie Bidstrups malerier er skabt af materialer af den bedste kvalitet. Farverne er med lysægte pigment, der holder i mindst 100 år og hørlærrederne er spændt ud på ekstra tykke blindrammer, der sikrer stabilitet.

Som en ekstra service tilbyder vi kunder at låne et maleri med hjem i en prøveperiode. På den måde, er det muligt at se, hvilke billeder der passer bedst på din væg. 

Se udvalget af malerier til salg

De gode fejltagelser bliver til eventyr: Originale malerier med tanke bag

Kunst af Julie Bidstrups hånd skabes af en bred vifte af teknikker, samt skæve vinkler og mønstre. Kendetegnende for værkerne er de stærke og klare farve - ofte med et strejf af neon. Ingeninørtegninger balancerer med det mere poetiske og krøllede, og ofte spiller også sproget og ordene en bærende rolle, både i billedets komposition og i historien bag.

Formsprog og inspiration

Det bløde og sarte i kontrast til hårde og rå, er et gennemgående tema i Julies billedsprog. Maleriernes formsprog inspireres af street-art, pop-art, impressionismen og Tim Burtons kantede fantasy-horror. Til tider refereres andre kunstneres værker; det kan være udpluk af digte eller inspiration fra den britiske kunstner, Banksy, der er kendt for at efterlade tankevækkende og poetiske budskaber på betonmurer i mange af verdens brandpunkter. På samme måde efterlader Julie små beskeder til beskueren i de fleste af sine kunstværker. Til alle billeder er knyttet en historie, som du kan læse om her på siden, ved produktbeskrivelserne.

Bestillingsarbejde - et personligt og håndlavet maleri.
Forelsker du dig i specifikke detaljer i et af værkerne, så tøv endelig ikke med at kontakte Julie Bidstrup og fortæl om dine præferencer og ønsker. Gennem samtale vil hun finde personlige detaljer og inkorporere dem i maleriet, så du får din egen historie op på væggen.

Besøg os
Selvom vi gør os umage for at præsentere malerierne bedst muligt online, så vil det altid være en anden oplevelse at se dem i virkeligheden. Du er altid velkommen til at komme forbi galleriet i Vanløse, eller kigge forbi messer og udstillinger, som vi deltager i.
Tilmeld dig nyhedsbrevet for at følge med i galleriets aktiviteter rundt i hele Danmark. 

Kunst til væggen er mere end dekoration

Er der noget bedre, end at komme ind i et hjem, der emmer af personlighed og liv, og hvor du bare får lyst til at se mere?
Julie Bidstrup skaber kunst, der bliver ved med at vise nye sider af sig selv. De tankevækkende budskaber, spørgsmål og samfundsproblematikker, som gemmer sig i malerierne, bringes på vej af en håbefuldhed, spøgefuldhed og optimisme, som er en del af kunstnerens personlige prægning og historiefortælling.

Galleri bidsart sælger billeder i både større og mindre skala, som passer til alle typer hjem. Under 'små værker', finder du malerier under 100x100cm - til dem der ikke har plads, eller ikke et ønsker et stort værk på væggen.
Kategorien 'store værker' tilbyder store malerier - alle over 100x100 cm. Her finder du malerier, der vil gøre sig godt som statement pieces over spisebordet, sofaen eller som fokuspunkt på en større væg.

Malerier af Julie Bidstrup – Originale værker med tanker om eventyr og de gode fejltagelser 

Julie Bidstrup laver kunst malerier hvor der bruges en bred vifte af teknikker for at skabe skæve vinkler og mønstre. De stærke og klare farver er et kendetegn ved Julies kunst og oftest vil du også se et strejf af neon! Malerierne er inspireret af kontraster og historier men selve formsproget er en blanding af graffiti og rå street-art, pop-art, de gamle impressionister samt det kantede Tim Burton univers. Til tider inspireres der af andre kunstnere og man vil blandt andet kunne få øje på den kendte britiske kunstner Banksy i hendes værker.

Galleri Bidsart har et stort udvalg af malerier til salg. De er alle håndmalede i farveægte pigment på lærreder i højeste kvalitet. Alle malerier til salg er håndmalede af Julie Bidstrup og er oftest lavet på et hørlærred, spændt op på en ekstra tyk blindramme der sikrer at maleriet er ekstra stabilt. Alle malerierne Julie maler er unikke originaler og der bliver derfor ikke lavet flere end det ene unikke eksemplar. Der vil af udvalgte malerier blive lavet Glicée tryk i et bestemt antal oplæg men det vil ikke være en malet kopi af originalen. Forelsker du dig i et maleri som allerede er solgt, så tøv endelig ikke med at kontakte Julie og fortæl hende om hvad du godt kan lide ved maleriet. Så maler hun et som er inspireret af det solgte maleri, men personliggjort til dig! 

Kunst til væggen i form af flotte malerier 

Der er ikke noget bedre end at komme ind i et hjem hvor man bare har lyst til at se mere! Hvor det emmer af personlighed og liv som man har lyst til at vide mere om. Følelsen når der hænger kunst, som man aldrig har set før, som bare bliver ved med at betage en og vise nye sider af sig selv. Dét er den slags kunst Julie Bidstrup laver. Malerierne bliver malet i de flotteste farver og mønstre alt imens de skinner igennem med budskaber, tankevækkende spørgsmål og samfundsproblematikker. Dog emmer de også af håb, hjælpen og lyset der venter forude. De mange lag gemmer på mange overraskelser og det er derfor malerier som man kan kigge på igen og igen uden nødvendigvis at se den samme ting eller have den samme følelse.

 Alle malerierne er delt op i små og store værker. Du finder under kategorien ’små værker’ de mindre malerier som alle måler under 100 x 100 cm. Det er ikke alle der har plads eller føler det passer ind med kæmpe malerier og derfor er der også en kategori til dem. Kategorien ’store værker’ er lavet til dem der elsker store malerier. De måler som minimum alle over 100 x 100 cm. Du finder sågar store malerier der måler helt op til 210 cm!  

Moderne kunst online eller fysisk i kunst Galleri Bidsart  

Foretrækker du at sidde derhjemme og kigge på dine vægge imens du drømmer om fede malerier og ny kunst? Eller er du mere til at komme ned og se kunsten inden du begynder at drømme? Eller gør du begge dele? Så er du mere end velkommen til også at besøge os i vores fysiske galleri. Vi vil meget gerne vise dig vores udvalg af malerier online men det kan nogle gange også være rart at komme ned og se det i virkeligheden. Det er faktisk sådan at hos Galleri Bidsart kan du låne kunsten med hjem – så kan du mærke og føle om det er det rigtige valg for dig før du investerer i kunstværket. Det er en service vi tilbyder fordi vi gerne vil have vores kunst, passer til dig og dit hjem. De farverige malerier ville klart skabe liv til din indretning – det er bare lige med at finde ud af hvilket maleri man skal vælge!

 Hvis du forelsker dig i et maleri som du synes er enten for småt eller for stort, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan fortælle Julie hvilke ting eller følelser du kan lide ved maleriet og så kan hun genskabe noget der tager inspiration i det. Altså får du et maleri som er inspireret af det du forelskede dig i, men det er gjort personligt til dig – og det vil du forhåbentligt elske endnu mere!

 Du har også mulighed for at fortælle Julie lidt om dit liv og følelser som du godt kunne tænke dig maleriet udspringer af. Så maler hun, ud fra hendes egen personlige stil, et maleri der er 100% personliggjort til dig og dit hjem. Det kan være med familiemedlemmer, betydningsfulde hændelser der er sket eller andre personlige historier der skal foreviges i et maleri.