HØJ KVALITET | HISTORIER BAG HVERT MOTIV

Malerier

Julie Bidstrup maler alle sine malerier med kvalitetsmaling, der indeholder ægte farvepigment, som er lysægte i 100 år. Lærrederne er som oftest hørlærred, spændt op på ekstra tykke blindrammer, som gør maleriet ekstra stabilt. Husk, at det er muligt at låne et værk for at se, om det passer derhjemme.

Se et udvalg af malerier til salg

Malerier af Julie Bidstrup – Originale værker med tanker om eventyr og de gode fejltagelser 

Julie Bidstrup laver kunst malerier hvor der bruges en bred vifte af teknikker for at skabe skæve vinkler og mønstre. De stærke og klare farver er et kendetegn ved Julies kunst og oftest vil du også se et strejf af neon! Malerierne er inspireret af kontraster og historier men selve formsproget er en blanding af graffiti og rå street-art, pop-art, de gamle impressionister samt det kantede Tim Burton univers. Til tider inspireres der af andre kunstnere og man vil blandt andet kunne få øje på den kendte britiske kunstner Banksy i hendes værker.

Galleri Bidsart har et stort udvalg af malerier til salg. De er alle håndmalede i farveægte pigment på lærreder i højeste kvalitet. Alle malerier til salg er håndmalede af Julie Bidstrup og er oftest lavet på et hørlærred, spændt op på en ekstra tyk blindramme der sikrer at maleriet er ekstra stabilt. Alle malerierne Julie maler er unikke originaler og der bliver derfor ikke lavet flere end det ene unikke eksemplar. Der vil af udvalgte malerier blive lavet Glicée tryk i et bestemt antal oplæg men det vil ikke være en malet kopi af originalen. Forelsker du dig i et maleri som allerede er solgt, så tøv endelig ikke med at kontakte Julie og fortæl hende om hvad du godt kan lide ved maleriet. Så maler hun et som er inspireret af det solgte maleri, men personliggjort til dig! 

Kunst til væggen i form af flotte malerier 

Der er ikke noget bedre end at komme ind i et hjem hvor man bare har lyst til at se mere! Hvor det emmer af personlighed og liv som man har lyst til at vide mere om. Følelsen når der hænger kunst, som man aldrig har set før, som bare bliver ved med at betage en og vise nye sider af sig selv. Dét er den slags kunst Julie Bidstrup laver. Malerierne bliver malet i de flotteste farver og mønstre alt imens de skinner igennem med budskaber, tankevækkende spørgsmål og samfundsproblematikker. Dog emmer de også af håb, hjælpen og lyset der venter forude. De mange lag gemmer på mange overraskelser og det er derfor malerier som man kan kigge på igen og igen uden nødvendigvis at se den samme ting eller have den samme følelse.

 Alle malerierne er delt op i små og store værker. Du finder under kategorien ’små værker’ de mindre malerier som alle måler under 100 x 100 cm. Det er ikke alle der har plads eller føler det passer ind med kæmpe malerier og derfor er der også en kategori til dem. Kategorien ’store værker’ er lavet til dem der elsker store malerier. De måler som minimum alle over 100 x 100 cm. Du finder sågar store malerier der måler helt op til 210 cm!  

Moderne kunst online eller fysisk i kunst Galleri Bidsart  

Foretrækker du at sidde derhjemme og kigge på dine vægge imens du drømmer om fede malerier og ny kunst? Eller er du mere til at komme ned og se kunsten inden du begynder at drømme? Eller gør du begge dele? Så er du mere end velkommen til også at besøge os i vores fysiske galleri. Vi vil meget gerne vise dig vores udvalg af malerier online men det kan nogle gange også være rart at komme ned og se det i virkeligheden. Det er faktisk sådan at hos Galleri Bidsart kan du låne kunsten med hjem – så kan du mærke og føle om det er det rigtige valg for dig før du investerer i kunstværket. Det er en service vi tilbyder fordi vi gerne vil have vores kunst, passer til dig og dit hjem. De farverige malerier ville klart skabe liv til din indretning – det er bare lige med at finde ud af hvilket maleri man skal vælge!

 Hvis du forelsker dig i et maleri som du synes er enten for småt eller for stort, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan fortælle Julie hvilke ting eller følelser du kan lide ved maleriet og så kan hun genskabe noget der tager inspiration i det. Altså får du et maleri som er inspireret af det du forelskede dig i, men det er gjort personligt til dig – og det vil du forhåbentligt elske endnu mere!

 Du har også mulighed for at fortælle Julie lidt om dit liv og følelser som du godt kunne tænke dig maleriet udspringer af. Så maler hun, ud fra hendes egen personlige stil, et maleri der er 100% personliggjort til dig og dit hjem. Det kan være med familiemedlemmer, betydningsfulde hændelser der er sket eller andre personlige historier der skal foreviges i et maleri.